medewerkers
Susan Noordijk- bord

Susan Noordijk

Hoe lang werk je al bij Van Mierlo?
Al meer dan 25 jaar.

Wat is je achtergrond en opleiding, welke cursussen heb je gevolgd?
Na de opleiding SPD heb ik o.a. de hbo-opleiding RB belastingadviseur afgerond. Een goede basis voor onze praktijk. Om up-to-date te blijven is permanente educatie een vereiste.

Waarom zouden klanten moeten kiezen voor Van Mierlo?
Van Mierlo heeft het totaalpakket voor de mkb’er in huis. Ons team is groot genoeg om up-to-date te blijven in dit tijdperk van veranderingen en compact genoeg om de dienstverlening af te stemmen op de cliënt.

Welke dienst van Van Mierlo is in jouw ogen essentieel voor ondernemers?
Als een van de belangrijke schakels van het loonteam van Van Mierlo, wil ik als een van onze specialismes zeker de verzorging van loonadministraties en alles daar om heen naar voren brengen. Zowel fiscaal als arbeidsrechtelijk helpen wij werkgevers graag op weg.

Welke tip kan jij geven aan ondernemers?
Vanaf 1 mei 2016 is de VAR verleden tijd. Maakt u gebruik van zzp’ers? In het tijdperk VAR was u als opdrachtgever gevrijwaard voor de loonheffing als er een VAR-Winst was. Dat is vanaf 1 mei 2016 anders. Houdt goed in de gaten of de zzp’er op basis van de overeenkomsten die door de Belastingdienst zijn opgesteld of goedgekeurd, nog steeds een zzp’er is.