medewerkers
Johan Broers

Johan Broers

Hoe lang werk je al bij Van Mierlo?
Ik werk sinds 1 juni 2000 bij Administratiekantoor Van Mierlo.

Wat is je achtergrond en opleiding, welke cursussen heb je gevolgd?
Ik heb een agrarische opleiding gevolgd met het doel het veehoudersbedrijf van mijn vader over te nemen. Door uitbreiding van Purmerend is dat niet doorgegaan. Na mijn schoolopleiding ben ik gaan werken bij een accountantskantoor, ik vond dat werk zo leuk dat ik in de avonduren opleidingen daarvoor ben gaan volgen. Dat begon met PD en vervolgens MBA, SPD. Voor de opleiding tot accountant (AA) heb ik een aantal certificaten behaald. Later heb ik ook de opleiding belastingconsulent van het RB gevolgd en afgerond.

Waarom zouden klanten moeten kiezen voor Van Mierlo?
De medewerkers van Van Mierlo zijn goed opgeleid en het kantoor heeft een goed netwerk van fiscale en juridische specialisten. Daarnaast heeft de klant bij ons één vast aanspreekpunt. Doordat de werknemers lang aan het kantoor zijn verbonden ontstaan hierdoor lange vertrouwensrelaties.

Welke dienst van Van Mierlo is in jouw ogen essentieel voor ondernemers?
Het brede pakket van diensten wat van Mierlo kan aanbieden is volgens mij heel belangrijk voor ondernemers. De meest essentiële dienst zal per ondernemer verschillend zijn.

Welke tip wil jij meegeven aan ondernemers?
Blijf openstaan voor veranderingen en verbeteringen. De automatisering en veranderende marktomstandigheden biedt kansen en uitdagingen waar rekening mee gehouden moet worden.