avm-klanten-mobile-creations-Paul van Doorn

Paul van Doorn en Evert te Kulve zijn de  oprichters van Mobile Creations en leveren Track & Trace oplossingen. Deze oplossingen worden met name toegepast bij Warehousing, Field Services en Real Time Location Systems. Klik hier voor informatie over Mobile Creations. Paul en Evert zijn klant bij Van Mierlo sinds 2008.

Kun je Administratiekantoor Van Mierlo in drie woorden beschrijven?
Wij vinden Van Mierlo een zeer vakkundig kantoor met een flexibele instelling en een heel persoonlijke benadering. Men beschikt over veel vakkennis en is op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen. Daarnaast waarderen we de oprechte interesse in ons bedrijf, het meedenken en het zoeken naar mogelijkheden en samenwerkingen.

Waarom is Administratiekantoor Van Mierlo zo’n goed administratiekantoor?
We kunnen tot nu toe met elke administratieve behoefte van ons bedrijf bij Van Mierlo terecht. Het is erg prettig dat ze specialisten en ervaring in huis hebben op meerdere onderdelen.

Welke ervaring met Administratiekantoor Van Mierlo is je het meeste bijgebleven?
We hebben een vlekkeloze start van ons bedrijf gekend door de juiste ondersteuning op het juiste moment. Vanaf dag 1 is voor ons een overzichtelijke administratie opgezet en hebben we duidelijke uitleg gehad over hoe we alles bij moeten houden.