medewerkers
Jeanette Rep

Jeanette Rep

Hoe lang werk je al bij Van Mierlo?
Ik werk bij Van Mierlo sinds 2002.

Wat is je achtergrond en opleiding, welke cursussen heb je gevolgd?
Na het halen van mijn MEAO-diploma, ben ik op mijn 18e begonnen bij Ernst & Young Accountants. Daar heb ik tot 2002 gewerkt. In die periode heb ik 5 jaar in het buitenland gewoond, en heb gedurende 3 jaar hiervan voor Ernst & Young op de Nederlandse Antillen gewerkt. Daarna ben ik terechtgekomen bij EY Interim Management en heb daar als interim manager gewerkt. In die jaren heb ik het MBA diploma behaald. In 2002 de overstap gemaakt naar Van Mierlo.

Waarom zouden klanten moeten kiezen voor Van Mierlo?
Vanwege de aanwezige vakkennis op fiscaal en boekhoudkundig gebied. Klein kantoor, toegangelijk, persoonlijke aandacht en know-how op velerlei gebied.

Welke dienst van Van Mierlo is in jouw ogen essentieel voor ondernemers?
Het scheppen van orde en het inzichtelijk maken van de financiële- en fiscale administratie. Het wegwerken van eventuele achterstanden zodat je weet hoe je ervoor staat.

Welke tip kan jij geven aan ondernemers?
Verdiep je in je financiële situatie en begrijp je balans. Bespreek minstens één keer per jaar je onderneming en stuur bij waar nodig. Bewaar of digitaliseer al je inkoopfacturen en nota´s, dit is voor het terugvragen van btw een voorwaarde. Verder moedig ik het inlezen van de bankmutaties aan.