leegBinnen Administratiekantoor Van Mierlo staan de volgende kernwaarden centraal.

pictogram-kernwaarden-betrouwbaarBetrouwbaar
We zijn eerlijk, integer en betrouwbaar in ons handelen. Concreet betekent dat voor ons: “doen wat je zegt, en zeggen wat je doet”. We zijn niet alleen betrouwbaar richting onze klanten, maar ook richting partijen waarmee wij vaak te maken hebben zoals de Belastingdienst en het UWV.

 

pictogram-kernwaarden-professioneelProfessioneel
We zijn een professionele organisatie. In ons werk zijn nauwkeurigheid en accuratesse van groot belang, maar we vinden het ook belangrijk dat we klanten snel kunnen helpen. Vandaar dat we een flexibele instelling hebben. Ons goed opgeleide personeel is altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen ons vakgebied waardoor wij klanten altijd kunnen voorzien van deskundige adviezen. En dat voor een heldere en betaalbare prijs.

 

pictogram-kernwaarden-klantgerichtKlantgericht
Wij streven naar duurzame klantrelaties. Bij ons staat de klant centraal. We hebben oog voor de klant en hechten veel waarde aan persoonlijk contact en heldere communicatie. We zijn betrokken bij onze klanten en vormen graag een team met onze klant, waardoor we proactief met ze kunnen meedenken.

 

pictogram-kernwaarden-toegankelijkToegankelijk
Wij geloven in toegankelijkheid en laagdrempelig contact. Op kantoor heerst een informele en goede sfeer die ervoor zorgt dat klanten zich snel op hun gemak voelen. Onze medewerkers zijn open, eerlijk en respectvol zowel richting de klant als richting elkaar.